Týždenné jedálne menu
Telefonické objednávky: 0907 033 222
Pondelok /Justína/ 14.4.2025
Bryndzová s tarhoňou a slaninou1
1. Segedínsky guláš „ŠPECIAL“, parená knedľa1,3,7
2. Štefanská plnená pečienka /vajíčko/ v bylinkovej omáčke, ryža, steakové hranolky1,3
3. Granadiersky pochod s cibuľou, kyslá uhorka
Utorok /Fedor/ 15.4.2025
Mäsový vývar so zeleninou1
1. Černohorský bravčový rezeň so syrom, zemiakové pyré, cvikla
2. Hovädzí tokáň na červenom víne a cesnaku, ryža s kapiou, opekané zemiaky, šalát z čínskej kapusty s kukuricou
3. Penne „ARABIATA“ s mäsovými guličkami /mleté mäso, cesnak, paradajky, slanina, čili, parmezán
Streda /Dana, Danica/ 16.4.2025
Hrachová s mrkvou1
1. Morčací filet na pomarančoch, ryža, hranolky, šalát z červenej kapusty1
2. Bravčová pečená krkovička v smotanovo-horčicovej omáčke, tarhoňa1,7
3. Tvarohovo-lekvárové pirohy, strúhanka, maslo, džús1,3
Štvrtok /Rudolf/ 17.4.2025
Kyslá z fazuľových strukov1,7
1. Sekaná z mletého mäsa v paradajkovej omáčke, pečené zemiaky s cibuľou, kyslá uhorka1,,3
2. Tatranská panvička na hríboch /grilované kur. prsia, bravčová panenka/ ryža, krokety, mrkvový šalát1
3. Špenátové halušky „QUATRO FORMAGI“, parmezán1,7,3
Piatok /Valér/ 18.4.2025
V E Ľ K Ý P I A T O K
Z A T V O R E N É
Sobota /Jela/ 19.4.2025
Kuchyňa z a t vo r e n á
Bar od 13.00 o t v o r e n ý
Nedeľa /Marcel/ 20.4.2025
Kuchyňa z a t vo r e n á
Bar od 13.00 o t v o r e n ý
Denné menu : 6,20 € /s DPH/
Denne menu bez polievky : 5,70 € /s DPH/
Polievka : 1,60 € /s DPH/
1/2 Denne menu: 4,40 € /s DPH/
1/2 D. menu bez polievky 4,10 € /s DPH/
Jedlá môžu obsahovať niektoré alergény, ktoré sú označené číselne podľa legendy uvedenej na jedálnom lístku.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------