Týždenné jedálne menu
Telefonické objednávky: 0907 033 222
Pondelok /Bibiána/ 2.12.2024
Krúpková1
1. Segedínsky guláš „ŠPECIÁL“, parená knedľa1,3
2. Morčacia rolka, plnená sušenou slivkou a šunkou, ryža, opekané zemiaky, mrkvový šalát1
3. Tradičné zeleninové rizoto s bravčovým mäsom, parmezán1,3
Utorok /Oldrich/ 3.12.2024
Bravčový vývar, rezance1,3
1. Bravčový rezeň v sezamovej strúhanke, zemiakové pyré, uhorkovo-kapustový šalát1,7
2. Thajské rezančeky /kur. prsia, kapia, pór, cuketa, kukurica/ zeleninová ryža, šalát1
3. Bolóňske špagety v paradajkovej omáčke s mletým mäsom, syr „GRAND MORAVIA“1,3
Streda /Barbora/ 4.12.2024
Bryndzová so slaninkou a cestovinou1,3
1. Divinový guláš na poľovnícky spôsob /huby, slanina/ parená knedľa1,3
2. Kurací medailón v nivovo-smotanovej omáčke so slaninkou, ryža, americké zemiaky, šalát z čínskej kapusty
3. Šópsky šalát, kuracie nugetky, varené vajíčko, dressing, bagetka1,3,7
Štvrtok /Oto/ 5.12.2024
Ruský boršč1
1. Grilované kuracie stehno v pomarančovej omáčke, ryža, hranolky, obloha1
2. Bravčové stroganoff na koreňovej zelenine, kolienka1,7,3
3. Koložvárska kapusta s mletým mäsom, varené zemiaky1,7
Piatok /Mikuláš/ 6.12.2024
Šošovicová s kapustou1,7
1. Vyprážaný „EIDAM“ v trojobale, varené zemiaky s maslom, tatarka, obloha1,3
2. Trikolóra /kuracie, bravčové, hovädzie/ ryža s kapiou, zemiakové krokety, miešaný šalát1,3
3. Parené buchty s lekvárom, preliate vanilkovým krémom, maková posýpka, banán1,7,3
Sobota /Ambróz / 7.12.2024
V A R Í M E od 1200 hod.
Slepačí vývar1
Bravčové rebierko na hubách a cesnaku, ryža, opekané zemiaky, šalát1
Nedeľa /Marína/ 8.12.2024
V A R Í M E od 1200 hod.
Paradajková1
Kurací „ČERNOHOR“, varené zemiaky, kyslá uhorka1,3
Denné menu : 6,00 € /s DPH/ (Pre firmy 5,80 €)
Denne menu bez polievky : 5,50 € /s DPH/
Polievka : 1,50 € /s DPH/
1/2 Denne menu: 4,20 € /s DPH/
1/2 D. menu bez polievky 3,80 € /s DPH/
Jedlá môžu obsahovať niektoré alergény, ktoré sú označené číselne podľa legendy uvedenej na jedálnom lístku.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------