Týždenné jedálne menu
Telefonické objednávky: 0907 033 222
Pondelok /Hubert/ 3.11.2025
Šošovicová s kapustou1
1. Mäsová guľka v paradajkovej omáčke, parená knedľa
2. Tatranská panvička /br. panenka, kuracie prsia/ hríbiková omáčka, ryža, hranolky, šalát z červenej kapusty1
3. Fliačky s hlávkovou kapustou a slaninkou, acidko1,3
Utorok /Karol/ 4.11.2025
Mäsový vývar1
1. Černohorský bravčový rezeň so syrom, zemiaková kaša, cvikla
2. Tatranské kuracie sote /kukurica, kapia/ ryža, opekané zemiaky, obloha1
3. Fazuľový prívarok, pečená klobása, vajíčko, chlieb1,7,3
Streda /Imrich/ 5.11.2025
Držková
1. Sviatočná roláda z krkovičky /vajce, syr, horčica, cibuľa/ štuchané zemiaky s paprikou1,3
2. Morčacie prsia „BAMBINO“ so šampiňónmi a hráškom, ryža, steakové hranolky, obloha1,7
3. Koložvárska kapusta so smotanou, chlieb1,7
Štvrtok /Renáta/ 6.11.2025
Ruský boršč
1. Bravčový „FRANKFURTSKÝ“ guláš /párky, lečo, slanina/ parená knedľa1,3
2. Kuracie pečené stehno na medovej mrkve, ryža so zeleninou, šalát z červenej kapusty s kukuricou
3. Špenátové Tagliatelle v smotanovo-syrovej omáčke, pečená bravčová panenka, parmezán
Piatok /René/ 7.11.2025
Karfiolová krémová1,7
1. Vyprážaný syr, varené zemiaky s maslom, tatarka, šalát s kôprom1,7,3
2. Bačovský plnený rezeň v slaninovej omáčke /bryndza, klobása/ ryža, hranolky, mrkvový šalát1,3
3. Tvarohovo-ovocné pirohy, strúhanka, maslo, džús
Sobota /Bohumír/ 8.11.2025
V A R Í M E od 1200 hod.
Rascová s cestovinou a vajcom1,3
Morčacie prsia piatich vôni /paprika, cesnak, paradajka/ ryža, americké zemiaky
Nedeľa /Teodor/ 9.11.2025
V A R Í M E od 1200 hod.
Slepačí vývar1
Bravčový rezeň, varené zemiaky, kyslá uhorka1,3
Denné menu : 6,20 € /s DPH/
Denne menu bez polievky : 5,70 € /s DPH/
Polievka : 1,60 € /s DPH/
1/2 Denne menu: 4,40 € /s DPH/
1/2 D. menu bez polievky 4,10 € /s DPH/
Jedlá môžu obsahovať niektoré alergény, ktoré sú označené číselne podľa legendy uvedenej na jedálnom lístku.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



